ΤΑ BRANDS ΜΑΣ

Ποιοτικά προϊόντα για την σωματική και ψυχική υγεία

Antigen Test

MAXSPORT Nutrition

Ότι χρειάζετε το σώμα σε υγιεινά και νόστιμα σνακ

Τα προϊόντα Μaxsport Nutrition συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Προσφέρουν όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες που απαιτούνται στην καθημερινότητα καθώς και υψηλά επίπεδα Πρωτεΐνης και φυτικών ινών.

EU Trading

VIWA Vitaminwater

Αναζωογονητικά και χαμηλά σε θερμίδες

Τα βιταμινούχα νερά VIWA Vitaminwater ανήκουν σε μια νέα γενιά λειτουργικών ποτών για άτομα που έχουν έναν δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής. Τα VIWA Vitaminwater φέρουν τα πλεονεκτήματα του νερού και των δροσιστικών ποτών: είναι αναζωογονητικά, χαμηλά σε θερμίδες, έχουν μοναδικές φρουτώδεις γεύσεις και περιέχουν βιταμίνες που είναι απαραίτητες για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

slider-ENG-all-products.png

MAXSPORT Nutrition

Τα προϊόντα της Maxsport συμβάλλουν στη διατηρήση ενός υγιεινού  τρόπου ζωής, προσφέροντας απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, επιταχύνοντας την αναγέννηση και θα σας προετοιμάσουν για νέες προκλήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
VIWA Vitaminwater

VIWA Vitaminwater

Τα VIWA Vitaminwater φέρουν τα πλεονεκτήματα του νερού και των δροσιστικών ποτών: είναι αναζωογονητικά, χαμηλά σε θερμίδες, έχουν μοναδικές φρουτώδεις γεύσεις και περιέχουν βιταμίνες που είναι απαραίτητες για έναν υγιεινό τρόπο ζωής